Juridisk økonomisk rådgivning ... i øjenhøjde

advokat@ferslev.dk


SPECIALE

Andelsboliger. Andelspriser. Overpriser. Underpriser (jo - det sker også). Låneomlægning. Budgetter. Overslag. Nybyggeri. Ombyggeri. Udlejning. Fremleje. Klar, venlig og bestemt som dirigent.


KOMPETENCER

Det formelle er naturligvis i orden: Advokat. Møderet for Landsret.   Mere end 20 års erfaring. Men det reelle er også i orden: I får rigtig god rådgivning - værdiskabende rådgivning. Sagen er jo at juraen meget sjældent står alene. Den er næsten altid fedtet ind i økonomi. Og det er i dette krydsfelt jeg er stærkest. “Talknuser” siger gamle kunder. “Idémager” siger andre.


ENGAGEMENT

De der kender mig, ved at jeg arbejder engageret og med stor

akribi for at nå frem til den optimale løsning for mine kunder. Sparringspartner. Kodeordet er tillid.


I ØJENHØJDE

Jeg gør tingene lidt anderledes. Jeg er ligetil og uhøjtidelig. Møder foregår hos jer. Gerne udenfor normal arbejdstid, så fx hele bestyrelsen kan deltage. Telefonisk rådgivning, når det passer jer. Og jeg gemmer mig ikke bag en sekretær, men er altid til at få fat på. 


HVEM ER JEG

Jeg er 56 år.  For 5 år siden solgte jeg min andelsbolig-administration og tog en pause i arbejdslivet for at prøve noget andet. Tiden er bl.a. brugt på at sejle og starte et lille bådudstyrsfirma.  Undervejs opdagede jeg at mobil og internet fungerer fint til søs - så godt at flere gamle kunder reelt ikke har skiftet rådgiver og at nye er kommet til. Jeg opdagede også det med gamle cirkusheste ...


KONTAKT

John Ferslev, Dybendalsvej 19, 2720 Vanløse - tlf. (+45) 4015 2986, advokat@ferslev.dk

(Dette website er under opbygning ...)

Som person er jeg eftertænksom og ansvarlig. Ærekær med en høj etisk standard.  Jeg har de bedste referencer fra gamle kunder

Brug for hjælp?